Cursus “Auto te water”

Volg een cursus “Auto te water”

De cursus “Auto te water” is opgezet om mensen verantwoord te laten handelen als ze met een auto te water raken. Belangrijke aspecten komen aan de orde zoals het voorkomen van paniek en het in veiligheid brengen van jezelf en de medepassagiers. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het gebruik van reddingsmiddelen en komen er technische aspecten van de auto aan de orde.

De cursus kost €79 euro en bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte!

Veel gestelde vragen

Moet ik in badkleding?

De training hoeft niet gedaan te worden in badkleding, draag makkelijk zittende schone kleding en schone schoenen. Wel verzoeken wij onder uw kleding badkleding te dragen voor de hygiëne.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Nee! U hoeft nog geen rijbewijs te hebben om deel te mogen nemen aan de training.

Heb ik een zwemdiploma nodig?

Nee! U hoeft als volwassene geen zwemdiploma te hebben om deel te mogen nemen, echter u zult wel te water gaan in een bad van minimaal 1.80 diep, we gaan er van uit dat u wel watervrij bent en zich zwemmend kunt voort bewegen.

Mogen mijn kinderen ook meedoen?

Jazeker. Wij stellen wel als voorwaarde dat de kinderen in het bezit dienen te zijn van een zwemdiploma (A+B). Veiligheid voor alles! Tevens verwachten we dat de kinderen samen met de ouders meedoen en dat de ouders akkoord gaan met de deelname van de kinderen.

 

 

Erkend rij-instructeur autisme & ADHD