Autorijles in Dokkum

Autorijles in Dokkum

dokkumWil je graag autorijles in of rondom Dokkum volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven rijles in Dokkum en omstreken. Wil je weten wat de kosten zijn voor de rijlessen bij onze rijschool in Dokkum? Klik dan hier. Naast Dokkum geven wij ook rijles in de volgende gebieden:

Autorijles volgen Dokkum

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen in Dokkum. Wij vinden het belangrijk om een goede rijopleiding aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool in Dokkum zijn.

Beginnen vanaf 16,5 jaar

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Gratis rijlessen verdienen?

  • Bij inbreng van een leerling  die een pakket  afneemt verdien je een gratis rijles
  • En als je het theorie examen met 0 fout maakt verdien je een gratis rijles

Geheel vrijblijvende proefles

Wij zijn dé rijschool van Dokkum voor het halen van je rijbewijs. Neem nu contact op via het formulier voor een geheel vrijblijvende proefles, dan zien we jou binnenkort waarschijnlijk met je rijbewijs achter het stuur!

 

    Erkend rij-instructeur autisme & ADHD