Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
9 berichten.
Anko Grijpstra Anko Grijpstra schreef op 18 maart 2024 om 17:40
Jacob Raap is een uitstekende rijinstructeur, hij is duidelijk in zijn uitleg en kritisch in uitvoering. Door hem ben ik in 1 keer geslaagd!
Sandra Sandra schreef op 9 februari 2024 om 18:57
Jacob raap was de beste rij instructeur gaf goeie informatie en juiste handelingen, heb van de rijlessen genoten. 💪🏻🚗❤️
Shana de Haas Shana de Haas schreef op 1 februari 2024 om 15:58
Jacob is een geweldige rij instructeur! Ik heb veel van hem kunnen leren. Hij is altijd duidelijk en focust ook veel op de kleine dingen die ook heel belangrijk zijn in het verkeer. Hij is een topper! Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen.
Allysha van der Veer Allysha van der Veer schreef op 2 december 2023 om 16:21
Jacob Raap is een geweldige instructeur. Hij geeft duidelijke uitleg en heeft veel geduld. Dankzij hem mooie lessen gehad en in 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen. Zeer aan teraden rijschool!
Maikel Maikel schreef op 24 juni 2023 om 10:07
Heel leuke rijles gehad. Jacob is een top rijinstructeur leg je alles goed uit en neemt ook de tijd voor je. En daardoor ben ik in één keer geslaagd.
Tharphen Lingtsang Tharphen Lingtsang schreef op 10 november 2022 om 11:33
Vorige week mijn rijbewijs gehaald. Geweldig goed les gehad van Jacob en met heel veel plezier in de auto gezeten. Bedankt voor alles en ik bevel hem ten zeerste aan!!
Shenphen Lingtsang Shenphen Lingtsang schreef op 3 november 2022 om 15:03
Ik heb een hele fijne lestijd gehad. Dankzij Jacob heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen in autorijden en heb ik nu mijn rijbewijs gehaald. Fantastische rijschool!!
Gerko Bouius Gerko Bouius schreef op 14 oktober 2022 om 12:21
Gisteren mijn rijbewijs gehaald, ben heel erg blij met de goede lessen die ik gehad heb van Jacob. We hebben een gezellige tijd gehad. Zeker aan te raden!!
Jolijn Jolijn schreef op 29 juni 2022 om 04:43
Dankzij Jacob heb ik vlot mijn rijbewijs kunnen halen! Ik ben ongelofelijk blij met zijn goede hulp. Jacob is duidelijk en gezellig. Ik vond had relaxed om bij hem te lessen. Zeker een aanrader!!!

Erkend rij-instructeur autisme & ADHD