Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
5 berichten.
Maikel Maikel schreef op 24 juni 2023 om 10:07
Heel leuke rijles gehad. Jacob is een top rijinstructeur leg je alles goed uit en neemt ook de tijd voor je. En daardoor ben ik in één keer geslaagd.
Tharphen Lingtsang Tharphen Lingtsang schreef op 10 november 2022 om 11:33
Vorige week mijn rijbewijs gehaald. Geweldig goed les gehad van Jacob en met heel veel plezier in de auto gezeten. Bedankt voor alles en ik bevel hem ten zeerste aan!!
Shenphen Lingtsang Shenphen Lingtsang schreef op 3 november 2022 om 15:03
Ik heb een hele fijne lestijd gehad. Dankzij Jacob heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen in autorijden en heb ik nu mijn rijbewijs gehaald. Fantastische rijschool!!
Gerko Bouius Gerko Bouius schreef op 14 oktober 2022 om 12:21
Gisteren mijn rijbewijs gehaald, ben heel erg blij met de goede lessen die ik gehad heb van Jacob. We hebben een gezellige tijd gehad. Zeker aan te raden!!
Jolijn Jolijn schreef op 29 juni 2022 om 04:43
Dankzij Jacob heb ik vlot mijn rijbewijs kunnen halen! Ik ben ongelofelijk blij met zijn goede hulp. Jacob is duidelijk en gezellig. Ik vond had relaxed om bij hem te lessen. Zeker een aanrader!!!

Erkend rij-instructeur autisme & ADHD