Theoriecursus

Theoriecursus

Volg een theoriecursus bij Rijschool Jacob Raap

Woon je in Leeuwarden of omgeving? en wil je 100% zeker slagen voor je theorie-examen? Stop dan met zoeken, want bij Rijschool Jacob Raap ben je aan het juiste adres! Bij Rijschool Jacob Raap haal je na een dagje theoriecursus het theorie-examen voor auto gegarandeerd in 1 dag. Hoe dat kan? Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld en oefenen alle vragen met je, en onze ezelsbruggetjes maken het makkelijk om te onthouden. Hierdoor hebben inmiddels duizenden cursisten binnen 1 dag hun theorie-examen gehaald! Haal je auto theorie in 1 dag bij Rijschool Jacob Raap!

Het examen bestaat uit drie onderdelen

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht
We gaan je voorbereiden op het CBR theorie-examen aan de hand van voorbeeldvragen. We behandelen de stof van de theorie door de vragen stuk voor stuk goed door te lopen. We geven je hierbij intensieve begeleiding en zorgen dat je de stof echt begrijpt. Deze methode is een groot succes gebleken. We gaan ervoor zorgen dat je aan het einde van de dag je theorie-examen hebt gehaald! Wil je meer weten? Dan kun je door middel van het onderstaand formulier meer informatie aanvragen!

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over de Autisme en ADHD rijopleiding? Vraag dan via het onderstaand formulier meer informatie aan. We helpen je graag verder!

    Erkend rij-instructeur autisme & ADHD