Rijschool Zwaagwesteinde Burgum

Dé rijschool in de buurt van Zwaagwesteinde  en Burgum

  • De rijschool met een hoog slagingspercentage in de regio Zwaagwesteinde en Burgum
  • Rijlessen in een ontspannen en veilige sfeer
  • Eerlijke feedback van je vaste rij-instructeur
  • Bepaal zelf wanneer en hoe lang je lest
  • Gratis proefles
Rijschool Westerveen Burgum

Rijschool Westerveen Burgum

Kom je uit Zwaagwesteinde  of Burgum en ben je op zoek naar een vakkundige rijschool? Neem dan contact op met Rijschool Jacob Raap. Ons doel is om je op een rustige manier klaar te maken om zelfstandig de weg op te gaan. Hierbij word je voorzien van deskundig advies door je vaste rij-instructeur, in een lespakket dat bij jou past. Het is al mogelijk om je rijbewijs in slechts twee weken te halen, dus ga nu van start!

Hoe gaat lessen in Zwaagwesteinde  of Burgum bij Rijschool Jacob Raap in zijn werk?

Bij Rijschool Jacob Raap kun je kiezen uit vier verschillende lespakketten. De beste manier om erachter te komen welk pakket bij jou past is door middel van onze gratis proefles. De rij-instructeur beoordeelt dan je rijvaardigheid en aanleg, waardoor hij je duidelijk kan adviseren over het aantal lessen dat je naar verwachting nodig zal hebben. Houd je echter nog lesgeld over? Dan krijg je dit terug. Tijdens de lessen haalt de rijschool je thuis op in Zwaagwesteinde  of Burgum, en brengt je na afloop van de les ook weer naar huis. De lessen bestaan uit blokken van 60, 90 en 120 minuten. Daarnaast biedt Rijschool Jacob Raap nog andere rij-opleidingen aan in de buurt van Zwaagwesteinde  en Burgum, zoals lessen in een automaat, lessen voor gevorderden of lessen voor mensen met faalangst.

Neem contact met de Rijschool Westerveen Burgum Jacob Raap

Heb je interesse in het volgen van rijlessen bij een rijschool in de regio Zwaagwesteinde  of Burgum? Neem dan nu contact op met Rijschool Jacob Raap. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maken meteen een afspraak voor de eerste les. Onze rij-instructeurs maken je wegwijs op zowel theoretisch als praktisch vlak, zodat je binnen no-time zelfstandig de weg op kan.