Rijschool Leeuwarden Stiens

Dé rijschool in de regio Leeuwarden en Stiens

  • Hoog slagingspercentage in de regio Leeuwarden en Stiens
  • Ervaren rij-instructeurs die je voorzien van eerlijke feedback
  • Bepaal zelf wanneer en hoe lang je lest
  • Gratis proefles bij afname van één van onze lespakketten
  • Speciale opleiding voor gevorderden, faalangst, lessen in een automaat, en meer.
Rijschool Leeuwarden Stiens

Rijschool Leeuwarden Stiens

Kom je uit de buurt van Leeuwarden of Stiens en ben je op zoek naar een vakkundige rijschool? Zoek dan niet verder dan Rijschool Jacob Raap. Bij ons kun je je rijbewijs al in twee weken halen. Onze vaste rij-instructeurs zullen je voorzien van eerlijke feedback, waardoor je op een rustige en veilige manier wegwijs wordt gemaakt op zowel praktisch als theoretisch vlak. Dankzij onze goede lesmethode zijn er dikwijls minder rijlessen nodig dan normaal, waardoor je binnen no-time zelfstandig de weg op kan. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op!

Onze voordelige lespakketten

Bij Rijschool Jacob Raap kun je kiezen uit diverse voordelige lespakketten. Op basis van een gratis proefles beoordeelt onze deskundige rij-instructeur je rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Zo kan hij je voorzien van duidelijk advies over het pakket dat het beste bij je past. Zo word je optimaal opgeleid tot zelfstandig bestuurder op zowel praktisch als theoretisch gebied. Heb je na het behalen van je rijbewijs nog lesgeld over? Dan krijg je dit gewoon terug. Tijdens de rijlessen word je door de rijschool opgehaald in Leeuwarden of Stiens, en na de les word je ook weer thuis afgezet.  Kortom, als je onder goede begeleiding en ontspannen sfeer je rijbewijs wilt halen in de regio Leeuwarden en Stiens, dan is Rijschool Jacob Raap de ideale rijschool voor jou.

Neem gerust contact op met rijschool Leeuwarden Stiens Jacob Raap.

Wil je starten met lessen bij een rijschool in de buurt van Leeuwarden of Stiens? Neem dan nu contact op met Rijschool Jacob Raap. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden of maken direct een afspraak voor de eerste les. Start nu en haal binnen no-time je rijbewijs!