Rijschool Dokkum

Dé rijschool in de regio Dokkum

  • De rijschool in de buurt van Dokkum met een hoog slagingspercentage
  • Rijlessen van een vaste rij-instructeur die je voorziet van eerlijke feedback
  • Bepaal zelf wanneer en hoe lang je lest
  • Voordelige pakketten waarbij betalen in termijnen mogelijk is
  • Gratis proefles bij afname van een pakket
Rijschool Dokkum

Rijschool Dokkum

Kom je uit de regio Dokkum en wil je je rijbewijs halen bij een uitstekende rijschool? Bij Rijschool Jacob Raap ben je aan het juiste adres. Onze deskundige instructeurs maken je wegwijs in het verkeer door middel van eerlijke en rustige feedback, zodat je in een ontspannen sfeer je rijbewijs kunt halen. Dit kan al in slechts twee weken, dus neem snel contact op met Rijschool Jacob Raap en begin direct met lessen bij een rijschool in de buurt van Dokkum.

Rijschool Dokkum

Rijschool Dokkum

Onze lespakketten

Rijschool Jacob Raap biedt verschillende rijlespakketten aan die zijn afgestemd op je verwachte rijvaardigheid en inzicht. Bij afname van een pakket krijg je een gratis proefles waarmee je rij-instructeur kan bepalen welk pakket bij jou past. Zo krijg je een duidelijke indicatie van het aantal rijlessen dat je naar verwachting nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Heb je na het behalen van je rijbewijs echter toch nog lesgeld over? Dan krijg je dit gewoon terug. Tijdens de rijlessen haalt de rijschool je op in Dokkum, en na de les word je ook weer thuis afgezet. Naast de standaardpakketten biedt Rijschool Jacob Raap ook nog andere rij-opleidingen aan in de buurt van Dokkum, zoals lessen in een automaat, lessen voor gevorderden of lessen voor mensen met faalangst. Kortom, bij Rijschool Jacob Raap word je optimaal klaargemaakt om zelfstandig de weg op te gaan.

Neem nu contact op met rijschool Dokkum Jacob Raap

Als je rijlessen wilt volgen bij een rijschool in de regio Dokkum, dan is Jacob Raap de rijschool voor jou. Wij geven graag meer informatie over de mogelijkheden of maken meteen een afspraak voor de eerste les. Neem nu contact met ons op en start direct!