Goedkope rijschool Dokkum

Goedkope rijschool in Dokkum

  • De rijschool in de regio Dokkum met een hoog slagingspercentage
  • Rijlessen in een rustige en ontspannen sfeer
  • Deskundige feedback van een vaste rij-instructeur
  • Verdien gratis lessen door nieuwe leerlingen aan te leveren of je theorie-examen foutloos te maken
  • Gratis proefles bij afname van een pakket

Goedkope rijschool Dokkum

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Dokkum en omstreken? Dan ben je bij Rijschool Jacob Raap aan het juiste adres. Onze deskundige rij-instructeurs zijn opgeleid volgens de nieuwste eisen op het gebied van rijopleiding, zodat ze jou optimaal wegwijs kunnen maken op zowel theoretisch als praktisch gebied. Door middel van een gratis proefles kunnen wij je adviseren over het pakket dat het beste bij jouw aanleg en rijvaardigheid aansluit. Heb je echter nog lesgeld over? Dan krijg je dit gewoon uitbetaald.

Onze voordelige rijlespakketten

Rijschool Jacob Raap is niet alleen een deskundige maar ook een goedkope rijschool in de regio Dokkum. Bij ons is een volledig rijlespakket al mogelijk vanaf € 560,-. Maar ook als je meerdere lessen nodig hebt om het onder de knie te krijgen, bieden wij voordelige pakketten aan. Tijdens het afnemen van een geheel vrijblijvende proefles, beoordeelt je rij-instructeur je rijvaardigheid en inzicht en zal hij je op basis hiervan adviseren welk pakket het meest geschikt is. Daarnaast is het bij Rijschool Jacob Raap mogelijk om gratis lessen te verdienen. Ken je iemand die op zoek is naar een goedkope rijschool in Dokkum en omgeving? Verwijs ze dan naar ons door en verdien een gratis rijles wanneer er een pakket wordt afgenomen. Tevens verdien je een gratis rijles door je theorie-examen foutloos te maken. Neem dus contact met ons op en ga snel van start!

Neem gerust contact op met onze goedkope rijschool Dokkum

Wil je starten met je rijlessen bij een goedkope rijschool in de buurt van Dokkum? Neem dan nu contact op met Rijschool Jacob Raap. Wij geven graag meer informatie over de mogelijkheden of maken meteen een afspraak voor de eerste les. Bij ons haal je binnen no-time je rijbewijs.