Autorijschool Leeuwarden Drachten

Dé autorijschool in Leeuwarden en Drachten

  • Wij zijn een professionele autorijschool in Leeuwarden en Drachten met een hoog slagingspercentage
  • Je krijgt te allen tijde les van een vaste rij-instructeur die je voorziet van eerlijke feedback
  • Bij onze rijschool heb je de mogelijkheid om meerdere keren per week te lessen
  • Wij bieden goedkope pakketten aan, waarbij betaling in termijnen ook mogelijk is
  • Neem nu een gratis proefles en ervaar of onze rijlessen bij je passen
Autorijschool Leeuwarden Drachten

Autorijschool Leeuwarden Drachten

Wil je snel en verantwoord je autorijbewijs halen bij een autorijschool in Leeuwarden of een autorijschool in Drachten? Dan is Rijschool Jacob Raap de autorijschool voor jou. Onze ervaren instructeurs maken je wegwijs in het verkeer door middel van eerlijke en rustige feedback. Zo word je optimaal opgeleid tot zelfverzekerde automobilist. Je rijbewijs halen kan al in twee weken, dus start nu.

Onze lespakketten

Wil je eerst een rijles uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om te lessen bij de voornaamste autorijschool in de regio van  Leeuwarden en Drachten. Na een proefles heeft onze instructeur een duidelijk beeld over je rijvaardigheid en kan hij je adviseren over het pakket dat bij jou past. Met deze persoonlijke benadering word je klaargestoomd tot volleerde automobilist in het tempo dat bij jou past. En heb je na het behalen van je rijbewijs nog lesgeld over? Dan krijg je dit terug. Naast normale rijlessen kun je ook kiezen uit rijlessen in een automaat of een faalangst rijopleiding. Bekijk nu welk pakket bij jou past of meld je aan voor een proefles.

Als je dus op zoek bent naar een professionele autorijschool in de buurt van Leeuwarden of Drachten, neem dan contact op met Rijschool Jacob Raap. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, beantwoorden je vragen of maken meteen een afspraak voor de eerste les.

Zowel theoretisch als praktisch helpen wij je binnen no-time de weg op!